2010. március 26., péntek

Doki & Chan-to az újságban

Először is szeretném megköszönni a http://tardis.try.hu/ oldalnak hogy támogatja ezen kezdeményezést.

Köszönet illeti továbbá egyik sorozatfüggő ismerősömet is, aki látván az oldalt, azonnal küldött egy linket, ami a magyar DW communityhez vezetett. Köszi kockásfülü!
Ezen az oldalon található két kép, amelyek közül az elsőt Briginek,köszönhetjük, aki tenfeethigh néven szerepel a livejournal oldalon. A kedves névrokonnal tegnap felvettem a kapcsolatot, és azt mondta, hogy több mint 2 éve készítette a képet arról, amit a Hócipő nevű magazinban talált. Maga a cikk a földönkívüleikről szól. Brigi szavait idézve: Ez nagyon Chan-LOL-tho :D





Szintén a fent említett oldalon találhatunk egy másik képet is.A képet futurekind (livejournal név) linkelte be, 2009 Április 13-én. Az aheti újság szerint 'az RTL KLUB Április 18-án vetít majd egy vadonatúj Doctor Who részt, aminek következő a tartalma:







Továbbra is kérek mindenkit, hogy írjon nekem, ha lát valami érdekeset vagy birtokában van ehhez hasonló 'kincseknek' :)

2010. március 25., csütörtök

A Doki Egerben ...

Tegnapi felhívásomra megérkeztek az első képek, amiket ronnieweasley-nek köszönhetünk. Az első kép Eger főutcáján (a Széchényi utcán) az Ifjúsági ház előtti nagy hirdetőn látható, míg a második a hozzá tartozó szórólapról készült.
Köszönjük ronnieweasley :)



2010. március 24., szerda

Bemutatkozás

Sziasztok! Gwen vagyok és ez az oldal főleg a Doctor Who (nálunk Ki vagy Doki?) című sorozattal foglalkozik.

Ez nem egy újabb fansite, ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy megoszthassuk egymással azon képeinket, amik szerény hazánkban készültek és közük van a Doctor Who-hoz (vagy a spin off sorozatokhoz: Torchwood, K9, Sarah Jane Adventures)

Ha hazafelé menet látsz egy plakátot, amin a Doki van, ne hezitálj, oszd meg velünk.
Ha látsz valahol Torchwoodos babákat, vagy akár egy rendszámot pl SJA-210, K9-es tolltartót vagy táskát, oszd meg velünk. :)

Ne habozz, írj nekem a gwenamy69@gmail.com címre :)